Ngritja 3D e gjoksit pa mbresë vertikale

Ngritja 3D e gjoksit pa mbresë vertikale

Ngritja e gjirit 3d pa mbresë vertikale Liftimi 3d i gjirit pa mbresë vertikale është një procedurë e re nga specialisti i gjirit Dr.Haffner. Është një ngritje vertikale e gjoksit pa shenja, një ngritje e vërtetë e gjoksit që e ngre gjoksin të fortë, i jep atyre një formë të re 3-dimensionale – ngritja 3d e gjoksit – rikthen gjoksin e relaksuar,…

Lexo më shumë

sytjena e brendshme

Ngritja e gjoksit me mbresë vertikale

Me "metodën inner bra", gjatë operacionit të gjirit formohet një shtresë e brendshme që mbështet gjëndrën e qumështit, duke i dhënë gjirit stabilitet të qëndrueshëm. Nga specialistja e gjirit Dr. Haffner, janë zhvilluar disa metoda për të krijuar një sytjena të brendshme, në varësi të materialit nga cili është bërë sytjena e brendshme, ind gjëndra, lëkurë e ndarë, rrjetë apo muskulaturë.

Lexo më shumë

Liftim endoskopik i fytyrës

Liftim endoskopik i fytyrës

Endoskopi është një instrument tubular me një kamerë në majë. I futur nën lëkurë përmes prerjeve të vogla në zonën me qime të kokës, kirurgu ngre indin lidhës. Kjo teknikë përdoret kryesisht për të ngritur ballin ose vetullat, por mund të përdoret edhe për zona të tjera të fytyrës.

Lexo më shumë

implantet e gjirit

Në Klinikën Heumarkt përdoren implantet e gjirit, të cilat janë testuar dhe testuar prej vitesh nga ne, kanë mbulesë të trefishtë sigurie dhe xhel rezistent ndaj rrjedhjeve, disa kanë mikroçip, i cili siguron transparencë të plotë dhe garanci përsa i përket prodhimit dhe kontrollit të cilësisë. Prodhuesit kryesorë të implanteve janë Mentor, Allergan, Eurosilicon, Polytech dhe Motiva. Ne i besojmë implanteve të qëndrueshme në dimensione, ultra të buta me teknologjinë Progressive Gel, Memory Gel për ruajtjen optimale të formës dhe shmangien e reaksioneve të padëshiruara.

Lexo më shumë

Përkthe »
Pëlqimi i cookie-ve me banerin e vërtetë të cookie-ve