Затегнување на вагината без операција

Интимни области на жени и мажи

Ласерските и ултразвучните методи го отворија патот за вагинално затегнување без операција. Другите аногенитални пластични интимни операции и LHP ласерската хемороидопластика, исто така, доведуваат до вагинално затегнување без операција.

Прочитај повеќе

Затегнување на очните капаци без лузна

Ласерска плазмажа и блефароплазма корекција на очните капаци

Лифтот на очните капаци е мала, но многу ефикасна процедура за освежување или подмладување на лицето. Во HeumarktClinic е развиено природното затегнување на очните капаци, кое остава едвај препознатливи траги со ласер. 

Прочитај повеќе

3D подигнување на градите без вертикална лузна

3D подигнување на градите без вертикална лузна

3d кревање гради без вертикална лузна 3d подигнување на гради без вертикална лузна е нова процедура на специјалистот за дојка Dr.Haffner. Тоа е вертикално подигнување на градите без лузни, вистинско подигање на градите што силно ги подигнува градите, им дава нова 3-димензионална форма – 3d подигање на градите – ги враќа опуштените гради,…

Прочитај повеќе

внатрешен градник

Подигнување на градите со вертикална лузна

Со „методот на внатрешен градник“, за време на операцијата на градите се формира внатрешен слој кој ја поддржува млечната жлезда, со што градите трајна стабилност. Од специјалистот за дојка Др. Хафнер, развиени се неколку методи за создавање внатрешен градник, во зависност од каков материјал е направен внатрешниот градник, вроден ткиво, расцепена кожа, мрежа или мускулатура.

Прочитај повеќе

Ендоскопски дотерување

Ендоскопски дотерување

Ендоскопот е тубуларен инструмент со камера на врвот. Доведен под кожата преку мали засеци во влакнестиот дел на главата, хирургот го крева сврзното ткиво. Оваа техника првенствено се користи за подигнување на челото или веѓите, но може да се користи и за други области на лицето.

Прочитај повеќе

импланти на градите

Во клиниката Heumarkt се користат импланти на гради, кои со години се испробани и тестирани кај нас, имаат тројна безбедносна обвивка и гел отпорен на протекување, некои имаат микрочип, кој обезбедува целосна транспарентност и гаранции во однос на производството и контролата на квалитетот. Водечки производители на импланти се Mentor, Allergan, Eurosilicon, Polytech и Motiva. Имаме доверба во димензионално стабилните, ултра-меки импланти со технологија Progressive Gel, Memory Gel за оптимално задржување на формата и избегнување на несакани реакции.

Прочитај повеќе

3D подигнување на градите пред и потоа

3d лифт на гради, мастопекси, кревање гради, без операција, без лузна, подигнување на гради без вертикална лузна, колонска вода, dr.haffner, подигнување на гради во колонска вода, кревање гради nrw, цени за кревање гради, подигање гради пред и потоа

Секоја жена сака совршено обликувани, полни, убави гради. Ја нагласува привлечноста на жената и нејзината женственост. Бременоста или големото зголемување на килограмите секогаш ги тераат градите да ја изгубат убавината и еластичноста, тие стануваат попуштени и попуштени.

Прочитај повеќе

3D подигнување на градите без вертикална лузна

3D лифт на гради без вертикална лузна, зголемување на градите-лифт на гради-3d Dr.Haffner Koeln

ги враќа опуштените гради по бременоста со 3d лифтот на градите на Хафнер без вертикална лузна назад во нивната првобитна, младешка форма и во природна 3 dсиметрија на димензиите.

Прочитај повеќе

Преведете »
Согласност за колачиња со вистински банер за колачиња